پلمب سه واحد صنفی کارگاه تولید و عرضه شیرینی به دلیل آلودگی میکروبی در بهبهان

بهبهان آنلاین:
سه واحد صنفی کارگاه تولید و عرضه شیرینی به دلیل آلودگی میکروبی در بهبهان پلمپ شد.
به گزارش پیمان باوند خبرنگاربهبهان آنلاین، دکتر محمد رضا خواجه پور سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان از پلمب سه واحد صنفی کارگاه تولید و عرضه شیرینی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و آلودگی میکروبی خبر داد.
دکتر خواجه پور با اعلام این خبر گفت: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و سلامت مسافران نوروزی که از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شروع و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس، بین راهی و اقامتی و انجام نمونه برداری آب و مواد غذایی در دستور کار کارشناسان بهداشت محیط این معاونت قرار دارد.
ایشان افزود: در همین راستا نمونه برداری از کارگاه های تولید و عرضه شیرینی ، انجام و نمونه های مواد غذایی از این کارگاه ها به آزمایشگاه مواد غذایی اهواز ارسال که پس از دریافت نتایج آزمایش ها مشاهده شد سه واحد صنفی دارای آلودگی میکروبی بود.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: بر همین اساس محل های مذکور پلمپ و پرونده متصدیان این کارگاه ها به مراجع قضایی ارسال شد.
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان در پایان با بیان اینکه صیانت از سلامت شهروندان و حفظ امنیت غذایی رسالت کارشناسان بهداشت محیط این معاونت می باشد از شهروندان خواست، هر گونه شکایت بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را به شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام نموده تا کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت به محل مراجعه و شکایت مطرح شده را پیگیری کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0